Рубрики

Архів

ТзОВ «Даноша» — перфекціоніст вітчизняного свинарства

28.04.2017 14:03:00

Залишатися непохитним в непростий мінливий час для українського сільського господарського дуже складно, але можливо. Особливо, якщо бути відкритим, чесним, постійно вдосконалюватися та вперто йти до мети. Прикладом компанії, яка вдало використовує ці принципи у своїй діяльності, є ТзОВ «Даноша», що на Івано-Франківщині. Про розвиток відповідального сільськогосподарського виробництва за новітніми технологіями та про плани на майбутнє розповів менеджер з питань тваринництва Кім Холмгаард.

Кіме, як сталося, що долучилися до колективу української компанії?

У «Даноші» працюю більше п’яти років, з січня 2012-го. Коли починав, уже мав досвід роботи на данських свинарських та молочних фермах. Про «Даношу» дізнався як про дочірнє підприємство данського холдингу Axzon Group. Рішення приєднатися до її колективу прийняв, бажаючи змінити розмірене життя.

А що стало приводом для данського холдингу Axzon Group започаткувати бізнес в Україні?

- Це вкладалося у філософію Тома Аксельгаарда, засновника холдингу: бажання нагодувати м’ясом «увесь світ», дотримуючись найвищих стандартів виробництва та не завдаючи шкоди довкіллю.

В Україні ледве не кожен виробник скаржиться на відсутність кваліфікованих досвідчених працівників. Яка у вас ситуація? Як вдається вирішувати кадрові питання?

- Безперечно, результат діяльності залежить від працівників. Для нас важливі співробітники, які хочуть активно розвиватися, вчаться. Можна витратити кошти на найдорожчі технологічні рішення, які пропонує ринок, але це безглуздо, якщо немає людей, які правильно їх застосують. У «Даноші» витрачаємо немало часу та грошей на пошуки та навчання людей, які хочуть працювати.

1. Яка частка українського бізнесу в структурі холдингу

2. Чи різняться результати, порівнюючи ефективність данських та українських ферм холдингу Axzon Group?

3. Як працює Соціальний фонд компанії «Даноша»? 

4. Будівництво біогазового заводу — це ще один крок на зустріч людям? 

5. Чим відрізняються системи ведення бізнесу в Данії та Україні? 

6. Які плани розвитку «Даноші» на 2017 рік?

Відповіді на ці та інші питання шукайте у повній версії статті у журналі «Прибуткове свинарство» № 38 (№ 2, квітень 2017)

 Ctrl
АЧС: як правильно дезінфікувати свиногосподарство?
07.08.2018
Ctrl 
І знову штати: менеджмент гною та годівля свиней
28.04.2017

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Молоко і ферма»